Wednesday, June 13, 2012

"nyar, nemafilm"

(ha valaki nem ismerne, ez)

A 17 fokos nyarban az a jo, hogy nincs melegem a napon. Viszont 17 fok van. Na mindegy, en jottem hazhoz a pofonert. (Jo messzire eljottem erte...)

A szomszedok nagy resze mar kikoltozott, ami azert jo, mert egymassal beszelgetni (csak ugy szorakozasbol) itt nem szokas, tehat sok elonye nincs, amikor itt vannak - viszont a kevesebb szomszed kevesebb szart szemetet es koszt hagy maga utan a konyhaban, ugyhogy egyaltalan nem hianyoznak.

Jo kerdes, hogy mit csinalok en itt ilyenkor, es meg jobb kerdes, hogy mit fogok csinalni julius vegen, amikor mar teljesen ures les kihalt lesz a varos, csak a kisertetek rohangalnak majd az erdoben meg az ures utcakon.

(Amit leginkabb csinalok, az a jovo ujratervezese, de a reszleteket egyelore megtartom magamnak.)

Meg annyit hozzatennek a nyarhoz, mar egeszen hozzaszoktam az ejszakai vilagossaghoz, sokkal konnyebben, mint a telen a nappali sotetseghez... este 11 korul egy kicsit lemegy a nap a horizont ala, kb harom oran keresztul tart az "ejszaka", vagyis inkabb az az idoszak, amig a naplemente atmegy  napfelkeltebe. Na, ebben a harom oraban kell gyorsan lefekudni es elaludni!



No comments:

Post a Comment