Saturday, December 10, 2011

"theory workshop" vagyis "bullshit-generator"

eltelt az entellektuel-het.

a mellekelt fenykep egy kivonat abbol a 50 oldalas szovegbol, amivel a heten "theory workshop" neven foglalkoztunk. mivel ketten dolgoztunk egyutt, igy csak 25 oldal jutott egy emberre, de ebbol a fajta szovegbol 5 is eleg (lett volna) egy napra, mert haromszor kell elolvasni, hogy egyszer megertse az ember...
a heten meg egyszer megismeteltuk ugyanezt, rovidebb, de meginkabb entellektualis szoveggel. midenki el tudja kepzelni, mi a velemenyem errol a workshoprol, de azert kifejtem bovebben... :)

nos, mennyiben a feladat celja az volt, hogy egy bizonyos temaban a felszint kapigraljuk es kozhelyes igazsagokat allapitsunk meg, az akcio sikeres volt.

tanulsag: olyan temarol is lehet erdekes eloadast tartani 20 percen keresztul, amihez valojaban nem ertek, es a mellekelt anyagnak a felet nem olvastam el.
ha belejovok ebbe a dologba, akkor meg akar egyetemi tanar vagy politikus is lehet belolem. hurra. :)


















ez lenne a szoveg tehat, es innen uzenem azoknak, akik szerint az angol egy primitv nyelv, es nem lehet vele eleg valasztekosan kifejezni magunkat, hogy a hiba az o keszulekukben van... ( = kurvara nem tudnak angolul)

No comments:

Post a Comment