Sunday, February 26, 2012

mekkmesterkepzes

Aki olyan oreg regen szuletett mint en, az biztosan emlekszik Mekk Elek kalandjaibol arra a reszre, amikor hazat epitett a malacoknak es a tetovel kezdte (aztan a vegen befalazta magat)... na hat valami ilyesmit csinaltunk a heten.
Miutan megvilagosodtunk az absztrakt modellek epitese kozben, jott Friccking, a fekete-amerikai-stockholmi "very expensive guy", hogy workshopot tartson a szeles fesztavu szerkezetekrol. 
Az jo is lett volna, ha ugy altalaban foglalkozunk a temaval, de a very expensive guy azt talalta ki - jobb hijan, mert nem beszeltek meg Herr Walterral, hogy mit kellene csinalnunk- hogy az egyelore csak koncepcio formajaban letezo epuletunk tetoszerkezetevel kezdjunk el dolgozni.
Szereny velemenyem szerint ennek nem sok ertelme van, szerintem Friccking is tudta ezt, mert 3 napig be sem jott, mi meg csak logattuk a labunkat es nehany skiccet osszeraktunk a latszat kedveert, aztan pentek delutan beszelgettunk rola egy kicsit, es mar el is telt a het...  very expensive guy amerikai modon megallapitotta, hogy mindannyian nagyon jok, fantasztikusak es tehetsegesek vagyunk (ezt mibol szurte le, rejtely) aztan visszarepult Stockholmba. 
Vajon mivel tudta meggyozni Walter ormestert hogy ezert erdemes fizetni? 

No comments:

Post a Comment