Tuesday, February 28, 2012

toronyora lanccal

Kerdes: hogyan halt meg a kis kopasz feketeruhas epitesz?

a. egy diak lelotte 
b. egy vännäsi polgar lelotte, a tegnapi lakossagi forum* utan 
c. azt a feladatot adta a diakoknak, hogy epitsenek fabol, marmint kizarolag fabol (szogek, csavarok, ragaszto stb nelkul) egy 5 m magas tornyot, ami nem dol ossze, ha o felmaszik a tejere.

Kreativ modja az ongyilkossagnak, az biztos. Biztosan megpalyazta a Darwin-dijat. 
Mi azert megprobaljuk majd ugy osszerakni az epitmenyt, hogy mindjart az elso meteren leszakadjon alatta, es akkor kisebb karcolasokkal tulelheti. 

*lakossagi forum:
Cserebe azert, hogy ingyen felmertuk a varost, a vännäsi onkormanyzat meghivott minket egy nagyon fancy kis vacsira tegnap este, aztan kb egy orank volt arra, hogy a kivancsi vännäsi polgaroknak bemutassuk es elmagyarazzuk a terveinket.
Nem tudom, mondta-e nekik valaki, hogy ezek csak iskolai otletek, az onkormanyzat legfeljebb lopni fog belole, de hogy nem lesz ott az altalunk tervezett uszoda es konyvtar a folyoparton, abban biztosak lehetnek. Mar tavaly osszel is azt irta az ujsag, hogy oda luxusapartmanok epulnek, mert (gondoljak ok) csak abban van a nagy love. Miert nem vagyok meglepve...

A vacsi: tegnap eletemben eloszor, es remelhetoleg utoljara hagytam rabeszelni magam hogy egyek veresre sutott, azaz szamomra meg nyers marhahust. Remelem nem tortem ossze a szakacs szivet, de otthagytam a veres kozepet, pedig biztos az a legjobb falat benne, csak nem nekem... de igy legalabb maradt hely a vilag egyik legjobb csokis sutijenek, vagyis inkabb A Csokis Sutinek,  Igazan kar lett volna nyers hussal jol lakni elotte:)


2 comments:

  1. Bog
    Milyen sütit sütöttél végül?
    Melyik A Csokis Süti? Majd hozzál belőle. :)

    Bag

    ReplyDelete
  2. meg egyiket sem, jovo heten lesz a vacsi
    Csokis Sutiert meg ide kell jonni
    :)

    ReplyDelete